Formular de rezervare Pachete speciale

 

Welcome to...
The Colonnade Boston

 

Datorita pozitiei sale, Complexul hotelier EDEN poate fi accesat pe diverse cai, din diferite directii:
AERIAN: Aeroportul Salcea - Suceava: 70 km; Aeroportul Cluj Napoca: 190 km (la cerere, transfer cu mijloacele auto ale Complexului)
FEROVIAR: De la gara Câmpulung Moldovenesc: 5 km în directia Suceava; de la gara Câmpulung Est, 1 km în directia Vatra Dornei (la cerere, transfer cu mijloacele auto ale Complexului)
RUTIER: Dinspre Vatra Dornei (circa 42 km pe DN17): Dupa intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc - benzinaria Petrom, tot înainte strabatând zona industriala, cartierul Sâhla, zona Stadion si centrul municipiului. La circa 2 km de Casa de Cultura a Sindicatelor, partea dreapta, la sosea: Complex EDEN. Dinspre Suceava (67 km pe E576): Dupa intrarea în Câmpulung Moldovenesc - benzinaria ALSAN, tot înainte, pe lânga Colegiul Militar National si Gara Câmpulung Est, dupa trecerea la nivel cu calea ferata, la cca. 500m, pe partea stânga, la sosea: Complex EDEN.
::: ALTE LEGATURI RUTIERE :::
Spre Vatra Moldovitei, prin Pasul Trei Movile: de la benzinaria Petrom Sadova, spre dreapta (venind de la Hotel EDEN) pe DN 17A prin comuna Sadova si apoi pe un traseu superb peste vârful Trei Movile spre manastirea Vatra Moldovitei si mai departe spre Sucevita. Drum asfaltat, la standarde europene, practicabil pentru orice tip de autoturism.
Spre Valea Bistritei, peste Rarau: de la Gara Câmpulung Est, la dreapta (venind de la Hotel EDEN) pe DN17B prin cartierul Izvorul Alb si apoi pe un traseu de exceptie peste masivul Rarau, apoi prin satul Chiril spre Valea Bistritei si mai departe spre Bicaz (la stânga) sau vatra Dornei (la dreapta). ATENTIE! DRUM FOARTE DIFICIL, recomandat numai autoturismelor cu tractiune integrala, atât pe timp de vara cât si iarna.
Spre Stulpicani, prin Slatioara: înainte de Popas Unirea, la dreapta (venind de la Hotel EDEN) pe DN17C peste magistrala feroviara, pe lânga Cabana EDEN si apoi pe un traseu pitoresc pe lânga Rezervatia naturala "CODRUL SECULAR SLATIOARA". ATENTIE! DRUM FOARTE DIFICIL, recomandat pe timp de iarna numai autoturismelor cu tractiune integrala.
NOTA: Aceste trasee sunt oferite cu scop informativ. Pentru detalii suplimentare si informatii actualizate, contactati personalul hotelului.

 

Homepage
Hotel
Bungalows
Cabana
Shopping Center
Restaurant
Bar / Room-service
Preturi
Noutati
Sport / Spa
Atractii
Harti / clima
Transfer
Galerie foto

 
Alimoni Turism / Elgy Servcom . Calea Bucovinei 148 . Campulung Moldovenesc . 725100 . judetul Suceava . Romania
   

Homepage | Înscriere newsletter | Carte de oaspeți | Hartă site | Galerie foto
Copyright ©2005, hotel-eden.ro